Anar al contingut principal

Vols treballar a Europa?

La Xarxa EURES

Des d'Onda Inserta posem al teu abast una finestra on podràs accedir a ofertes europees, ampliant les teves possibilitats i buscant treball en llocs de tota Europa. No et posis límits, potser el teu treball ideal està a uns quilòmetres; a Itàlia, França, Alemanya, Irlanda, Portugal, o, per què no? A Croàcia, Finlàndia, Polònia, Malta...

Per això t'oferim la xarxa EURES. La coneixes? Es tracta d'una xarxa de cooperació europea de serveis d'ocupació dissenyada per a facilitar la lliure circulació dels treballadors per Europa.

EURES ha treballat, i continua fent-ho, per a garantir la igualtat d'oportunitats per a tots els ciutadans europeus, malgrat les barreres lingüístiques, les diferències culturals, les dificultats burocràtiques, les diferents lleis en matèria d'ocupació i la falta de reconeixement de de els certificats d'estudis en els diferents països d'Europa.

Què t'ofereix EURES?

  • Trobar un treball adaptat a les teves necessitats i requeriments.
  • Conciliació vida - treball. T'ajuda a prendre decisions ben fundades en matèria de mobilitat, com trobar allotjament i col·legi, els impostos, el cost de vida, la salut, la legislació social, etc. Amb la finalitat que t'adaptis abans i millor al nou lloc de residència.
  • Crear el teu CV EUROPASS.
  • Accés a Jornades Europees de l'Ocupació, per a millorar la teva ocupabilitat.

 

Aquí pots accedir a més informació sobre EURES i els seus serveis:
- La cerca de treball a Europa: guia per a les persones que busquen ocupació

Però... si el que vols és treballar a Europa, el més recomanable és disposar d'un EUROPASS.

Què és un EUROPASS?

És un Curriculum Vitae reconegut mundialment i altament valorat a nivell europeu. Amb ell, els CV s'estandarditzen i segueix el format, estructura i disseny recomanat per la Unió Europea. Amb ell s'aconsegueix una valoració positiva i aporta major formalitat i millor presentació.

Avantatges

  • Homologat per la Unió Europea.
  • Es pot crear i completar de manera en línia, emplenant la plantilla que t'ofereix.
  • Permet una lectura i comprensió dels continguts senzilla, directa i òptima.

A més, és molt senzill de completar. Per a crear el teu EUROPASS has d'accedir al següent enllaç i seguir els passos que et mostra la pàgina web.

És molt senzill, intuïtiu i en uns minuts ho tindràs llest. Amb ell aportaràs una carta de presentació formes i reconeguda a les empreses.