Anar al contingut principal

Qui som

Som un Servei Públic de l'Ajuntamient d'Onda que dirigeix el seu esforç a promocionar les condicions adequades per a fomentar i potenciar el desenvolupament socioeconòmic, així com impulsar l'ocupació en Onda.

Des de l'Agència d'Ocupació, Onda Inserta, ens dediquem a oferir a les personas els recursos i ferramentes necessàries per a la recerca d'ocupació amb la finalitat de capacitar-los professionalment per a la inserció en el món laboral.

A més, aquest servei actua com a mediador entre les empreses i els demandants d'cupació, assistint a les empreses en el procés de reclutament i selecció de personal.

La nostra missió 

La missió d'Onda Inserta és capacitar professionalment a les persones mitjançant una oferta formativa útil per a l'ocupació, amb la fi de promoure la inserció en el món laboral  i la promoció professional de la població

La nostra visió

Des d'Onda Inserta aspirem a ser el centre de referència en el territori d'Onda en el que respecta als serveis orientats a donar solucions en matèria de Recursos Humans, formació, orientació i inserció laboral. Tot promovent una imatge corporativa sustentada en la transparència i l'esforç per aconseguir un equilibri entre les necessitats dels diferents grups d'interés.