Anar al contingut principal

Buscadors i enllaços d'interés

Buscar i analitzar detalladament la informació sobre el sector i les ensenyes hauria de ser sempre un pas ineludible abans d'invertir en alguna d'elles. La franquícia és, probablement, el negoci que genera més informació: revistes especialitzades, seccions en els periòdics i revistes d'economia, portals d'Internet.

En els últims anys han proliferat en la Xarxa els portals especialitzats a subministrar informació sobre la franquícia. En general, aquests portals tenen una estructura comuna, oferint tanta informació per sectors de franquícia com a dades específiques sobre cada ensenya. A més, solen comptar amb un apartat de notícies i flaixos sectorials, on es ressenyen els esdeveniments i s'informa del llançament de noves xarxes.

En el seu conjunt, aquests portals són una excel·lent plataforma, contínuament actualitzada, per a fer un bon treball de camp abans de decidir-se per qualsevol ensenya. La majoria de la informació que ofereixen és gratuïta. Però cal tindre en compte que els portals sobre franquícies tendeixen a primar els aspectes positius del sector. És difícil trobar tanta informació sobre tancaments, conflictes o fracassos empresarials com sobre els èxits i obertures.


Buscadors i enllaços d'interés (40)